Sådan bruger du skabeloner

Hvis du oplever at sende flere beskeder og invitationer, som enten er ens eller minder meget om hinanden, så kan du benytte dig af skabeloner i NemTilmeld, for at spare både tid og tankekræfter på at skulle udforme nye beskeder og invitationer gang på gang.

Når du opretter en besked til deltagere eller en invitation, så vil du se disse knapper:

Når du har skrevet din tekst og tænker at den kunne være relevant at gemme til at bruge en anden gang, så trykker du på den grønne knap (1) - "GEM SKABELON".

Hvorefter du oplever denne pop-up:

I pop-uppen vælger du i rullemenuen "Gem som..." og skriver herefter en titel for din skabelon, så du kan genkende den næste gang du skal bruge den. Tryk dernæst på "GEM SKABELON" i højre hjørne af pop-uppen.

Næste gang du skal bruge din besked eller invitation, så opretter du beskeden/invitationen og trykker på den brune knap (2) - "HENT SKABELON", hvorefter denne pop-up dukker op:

Du vælger i rullemenuen, hvilken skabelon du ønsker at bruge og trykker dernæst "HENT SKABELON".

Hvis du på et tidspunkt har oprettet en masse skabeloner, men opdager at du ikke bruger særlig mange af dem, så trykker du på den røde knap (3) - "SLET SKABELON". Vælg herefter en af skabelonerne i rullemenuen og tryk "SLET SKABELON".

Ønsker du at genbruge skabeloner på tværs af arrangementer, så kan du med fordel benytte dig af brevfletning

Du skal skrive en besked.

Medlemsorganisationer, der også bruger NemTilmeld